سنبل
سه شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۳، ۱۰:۰۰ ق.ظ
سنبل انواع کم پر و پر پر دارد که در انواع پر پر حالت استوانه ای شکل گل آذین مشخص تر می باشد.(سنبل های موجود در ایران اغلب کم پر هستند) تعداد گلبرگ ها در انواع کم پر و پر پر فرق نمی کند بلکه تعداد گلچه ها متفاوت می باشد.
با توجه به اینکه سنبل نواحی مدیترانه ای می باشد، مناطقی که زمستان و بهار سرد و مرطوب و تابستان گرم و خشک دارند، برای سنبل کاری مناسب ترین می باشند.سنبل گرما را برای انگیزش گل و سرما را برای تکمیل اندام های خود نیاز دارد.
سنبل در تاریکی مطلق ریشه تولید می کند، بنابراین بهتر است به این منظور پیاز سنبل را در قفسه ی آشپزخانه گذارده و حرارتی معادل 9 تا 11 درجه ی سانتی گراد برای آن فراهم نمود.
۹۳/۰۱/۱۹