لاله عباسی
دوشنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۳، ۰۹:۵۴ ق.ظ
شاخه های لاله عباسی منشعب و برگ ها تخم مرغی شکل است. گل های لاله عباسی به صورت گل آذین خوشه مرکب یا دیهیم در محور برگ ها تشکیل می شوند. گل های آن معطر و 5 لبه به قطر 2.5 تا 5 سانتی متر بوده و در رنگ های قرمز،زرد،سفید و صورتی و به صورت یک رنگ یا چند رنگ مشاهده می شوند.
از گلهای لاله عباسی در رنگآمیزی مواد غذایی استفاده میشود. برگهای آن نیز خوراکی است ولی فقط در مواقع اضطراری توصیه میشود. دانههای این گیاه سمی است. از این گیاه برای زدودن آلودگی به فلزات سنگین استفاده شده است.
تکثیر این گیاه با کاشت دانه های گیاه در اوایل بهار و یا تقسیم غده در هر زمان امکان پذیر است.اگر دانه های درشت سیاه و سفید شما را در آب به مدت یک شب قبل از کاشت قرار دهید، این کار منجر به جوانه زدن سریع تر خواهد شد.
۹۳/۰۱/۲۵